ثبت شرکت

 

ثبت شرکت + راهنمای هزینه تاسیس شرکت در سال ۱۴۰۲

 

منظور از ثبت شرکت یعنی این که فعالیت تجاری خود را رسمی کرده اید و طبق مفاد انجام این کار به سادگی می توانید قراردادهای کوچک و بزرگ را با دیگر سازمان ها جهت ارائه خدمات و محصولات خود ببندید.اگر می خواهید به فعالیت اقتصادی و تجاری خود اعتبار ببخشید بایستی حتما به فکر تاسیس شرکت باشید. در این مقاله به مهم ترین مزایای ثبت یک شرکت که می تواند برای افراد به همراه داشته باشد اشاره کرده ایم، هم چنین مدارک و مراحلی که می بایست برای انجام این کار انجام دهید را نیز آورده ایم، پس با ما همراه باشید.

اگر ثبت را انجام ندهید مطمئنا با مشکلاتی از جمله عقد قرارداد، صدور فاکتور رسمی و عدم اعتماد مشتریان روبه رو خواهید شد، پس چه بهتر است هر چه زودتر نسبت به انجام این کار اقدام کنید.یکی از مشتریان از ما پرسیده است که در چه زمانی می توانم ثبت خود را انجام دهم؟ پاسخ دادن به این سوال بسیار ساده س، اگر به کسب و کار و فعالیت اقتصادی خود اطمینان دارید و توانسته اید در بازه زمانی که شروع به فعالیت کرده اید، سودآوری داشته باشید می بایست برای تاسیس خود اقدام کنید.

تاسیس شرکت برای کسانی که قصد تجارت و فعالیت در حوزه خاصی دارند اجتناب ناپذیر است. بدون داشتن یک شرکت معتبر بسیاری از درها به روی تاجر بسته خواهد بود. پس اولین قدم برای ورود به دنیای تجارت، داشتن یک شرکت قانونی است.با وجود شرکت شانس به دست آوردن فرصت های تجاری بالاتر خواهد بود و همینطور تاجر می تواند از نظر مالی پیشرفت زیادتری داشته باشد.

 

ثبت نام شرکت

 

ثبت نام شرکت ها در سایت و به صورت غیر حضوری انجام می شود. در این باره باید به چند نکته توجه کنید:

  • ثبت کردن اسم یک شرکت کاری مهم است و نباید با سهل انگاری انجام شود. به ذهن بسپارید که اسم شرکت معرفی کننده شما است و داشتن اسمی نامناسب وجهه شرکت شما را از بین می برد.
  • اسم شرکتی که گزینش می کنید باید جدید باشد.
  • باید به زبان فارسی و با معنا باشد.
  • شما نمی توانید اسم دانشمندان قرن معاصر را برای شرکت خود انتخاب کنید.

 

مراحل ثبت و تاسیس شرکت

ثبت شرکت

مراحل ثبت شرکت

 

در مراحل ثبت شرکت قبل از هر چیزی این را بدانید که با ثبت یک شرکت می توانید در کلیه مناقصات دولتی و خصوصی بدون هیچ گونه مشکلی شرکت کنید و این سودآوری را برای شما بیشتر می کند، در حالی که انجام چنین کاری برای شخص حقیقی امکان پذیر نیست پس اگر می خواهید به ارگان های رسمی دولتی و خصوصی خدمات و محصولات خود را ارائه کنید، هر چه زودتر نسبت به ثبت برند و شرکت خود اقدام نمایید.

تمامی انجام کارهای ثبتی در این رابطه به صورت آنلاین انجام می گیرد و این کار در سامانه ثبت شرکتها فراهم شده است. اما خود این کار مراحل مختلفی دارد و شاید برخی از افراد به دلیل نداشتن اطلاعات و یا زمان کافی، هزینه ای را به یک شرکت مشاوره ای در این زمینه پرداخت می کنند تا صفر تا صد این کار برای آن ها صورت بپذیرد. مراحل تاسیس شرکت به طور عمومی با آپلود کردن مستندات خواسته شده، شروع می شود. اما قبل از آن باید اسم دلخواهی برای آن انتخاب کرده باشید.  

 

در قدم بعدی باید اطلاعات شرکت را در سایت اداره ثبت شرکتها وارد کرده و منتظر بررسی آن توسط کارشناس و کاردان و تایید اطلاعات باشید. بعد از آن اسناد شرکت را گرفته و بعد از تکمیل کردن و امضای آن ها، اسناد را برای اداره خواهید فرستاد. در نهایت روزنامه تاسیس شرکت به دست شما خواهد رسید.

 

ثبت شرکت چه مراحلی دارد ؟

هر یک از مراحل ثبت شرکت در اداره ثبت را باید به خوبی مورد بررسی قرار دهید و سپس برای راه اندازی شرکت اقدام کنید. به طور کلی شما باید به خوبی بدانید که مراحل ثبت انواع شرکت ها بر اساس نوع شرکت متفاوت می باشد. با توجه به نوع شرکت، مراحل مشخص شده ای را برای به ثبت رساندن شرکت ها در نظر می ‌گیرند.

اگر شما اطلاعاتی در زمینه ثبت انواع شرکت ها ندارید و نمی ‌دانید باید چگونه شرکت ها را به ثبت برسانید می توانید به موسسات ثبتی مراجعه کنید. موسسه الی ثبت به عنوان یکی از موسسات حرفه ای در زمینه ثبت انواع شرکت ها شناخته می ‌شود. کارشناسانی که در این موسسه فعالیت می‌ کنند تمامی مراحل ثبت انواع شرکت ها را به طور دقیق طی خواهند کرد. برخی از مهم ‌ترین مراحلی که مربوط به ثبت قالب های متفاوت شرکت ‌ها هستند عبارتند از :

  1. مراحل به ثبت رساندن شرکت سهامی عام

 یکی از مهمترین شرکت‌ هایی که امروزه افراد زیادی در آن فعالیت می ‌کنند، شرکت سهامی عام است. برای تاسیس شرکت سهامی عام باید هزینه ها و مراحل ثبت را مورد بررسی قرار دهید. در اول موسسان باید مقدمات ایجاد شرکت را به درستی فراهم کنند. در مرحله دوم موسسان باید فرایند پذیره نویسی و امکان جذب شرکا را فراهم نمایند. بعد پس از جمع شدن سرمایه، تمامی شرکت ‌ها باید در مجمع عمومی حضور داشته باشند. جهت تاسیس شرکت های سهامی عام ابتدا موسسین شرکت با تسلیم نمودن بیانیه می توانند تاییدیه پذیره نویسی را دریافت کنند. اعلامیه پذیره نویسی که به سازمان اوراق بهادار ارائه می ‌شود مفاد و شرایط بیانیه در دستورالعمل های بورس را مشخص می کند.

 بعد از تایید پذیره‌ نویسی، اداره ثبت می تواند اظهارنامه ارائه شده را بررسی کند. در صورتی که اظهارنامه مطابق قانون باشد اجازه پذیره ‌نویسی صادر می گردد. جهت راه اندازی شرکت سهامی عام هر یک از اعلامیه های پذیره نویسی باید به وسیله موسسان تکمیل شود. بعد از اینکه سرمایه شرکت فراهم گشت ۳۵ درصد آن به صورت نقدی پرداخت می گردد. تعداد سهام هر یک از افراد شرکت اعلام خواهد شد. بعد از این مرحله موسسان باید از طریق روزنامه اعلامیه پذیره نویسی را منتشر کنند. مجمع عمومی موسس، با حضور شرکا تشکیل می گردد. بعد از تصویب اساسنامه، صورتجلسه همراه با برگه مجمع عمومی موسس به اداره راه اندازی شرکت ‌ها ارائه می شود.

  1. مراحل ثبت شرکت سهامی خاص

 جهت ثبت شرکت سهامی خاص در مرحله اول باید شرکای شرکت با حضور وکیل، اساسنامه را امضا کنند. تمامی سرمایه شرکت باید ارائه شود و ۳۵ درصد آن به حسابی که تنظیم می‌ گردد واریز خواهد شد. نکته ای که در مورد این شرکت ها اهمیت دارد میزان سرمایه یک میلیون ریال است. آورده های غیرنقدی توسط کارشناس دادگستری ارزیابی می ‌شود. مدیران و بازرسان شرکت انتخاب می‌ شوند و افراد منتخب باید به صورت کتبی سمت خود را قبول کنند. بعد از انجام دادن مراحل مشخص شده، شرکت های سهامی خاص به طور علنی تشکیل می شوند.

شرکت های سهامی برای فعالیت به صورت رسمی باید در اداره مرکزی شرکت ها ثبت گردند. اساسنامه امضا شده به وسیله کلیه سهامداران امضا می گردد. اظهارنامه سهامداران مبنی بر اینکه سهام را تعهد کرده ‌اند باید ارائه شود. صورتجلسه انتخاب مدیران و نام روزنامه کثیرالانتشار که آگهی درون آن چاپ شده است باید ارائه شود.

  1. مراحل به ثبت رساندن شرکت مسئولیت محدود

 جهت راه اندازی شرکت مسئولیت محدود باید مراحل را به صورت اصولی طی کنید. ثبت انواع شرکت های مسئولیت محدود منوط به تنظیم کردن شرکت نامه است. در شرکت نامه باید سهم مشارکت هر یک از افراد مشخص گردد. بعد از انجام دادن مراحل مشخص شده، اظهارنامه همراه با شرکت نامه امضا می گردد و تاییدیه آن به اداره مرکزی شرکت ها ارسال خواهد شد. برای ثبت انواع شرکت های مسئولیت محدود حداقل دو نفر باید به عنوان موسس در شرکت فعالیت کنند. میزان سرمایه که برای راه اندازی این شرکت ‌ها نیاز دارید یک میلیون ریال است.

  1. مراحل ثبت شرکت تضامنی

 جهت تاسیس شرکت تضامنی باید شرکت نامه توسط تمامی شرکا امضا شود. هر سرمایه ای که در شرکت وجود دارد باید در حساب شرکت قرار بگیرد. امکان دارد مواردی که مربوط به اساسنامه شرکت است را ارجاع دهند. در این خصوص شرکا می توانند اساسنامه اصولی را تنظیم کنند و مواردی که مخصوص به فعالیت شرکت است را وارد نمایند. علاوه بر شرکت نامه شما می‌توانید تاییدیه اساسنامه را به مرکز تاسیس شرکت‌ها ارائه دهید.

  1. مراحل به ثبت رساندن شرکت مختلط غیرسهامی

 جهت راه اندازی شرکت مختلط غیر سهامی اولین مرحله تنظیم کردن شرکت نامه است. شرکت نامه یکی از مهمترین مدارکی به شمار می‌ رود که باید برای راه اندازی شرکت های مختلط غیرسهامی ارائه شود. انواع شرکت های مختلط غیر سهامی در اساسنامه باید امضای مدیران خود را ثبت کنند.

ثبت انواع شرکت طی چه مرحله ای انجام می شود

  1. مراحل ثبت شرکت مختلط سهامی

 جهت ثبت شرکت مختلط سهامی اولین مرحله تنظیم کردن شرکت نامه اهمیت دارد. تنظیم اساسنامه و تعیین مدیران شرکت به عنوان مراحل بعدی بسیار مهم است. تاییدیه ثلث سرمایه ای که در شرکت قرار گرفته است باید توسط سهامداران امضا شود. مدیر شرکت برای ثبت نمودن شرکت های مختلط سهامی باید در خصوص مورد آخر تعهد خود را ثبت کند. همچنین مدیر باید تضمین نماید که سرمایه نقدی و غیرنقدی به طور واقعی تسلیم خواهد شد.

  1. مراحل به ثبت رساندن شرکت نسبی

 جهت تاسیس شرکت نسبی مهمترین مرحله ای که اهمیت دارد تنظیم شرکت نامه است. بعد از تنظیم شرکت نامه باید اساسنامه به صورت اصولی تنظیم گردد. تمامی سرمایه نقدی شرکت باید پرداخت شود. دقت داشته باشید که جهت تسلیم سرمایه غیرنقدی باید ارزش آن مشخص گردد.

به طور کلی برای طی کردن مراحل تشکیل شرکت ها مهمترین نکته‌ ای که اهمیت دارد تنظیم شرکت نامه و اساسنامه است. اگر شما اطلاعاتی در زمینه تنظیم انواع شرکتنامه و اساسنامه ندارید بهتر است که تنظیم آن ها را به الی ثبت بسپارید. الی ثبت در کمترین بازه زمانی مراحل ثبت هر یک از شرکت ها را طی می کند.

 

مرحله های ثبت شرکت

 

  1. اولین گام برای انجام دادن آن این است که تمامی مدارک و موارد لازم جهت ثبت شرکت را فراهم کنید. این نکته قابل تامل است که برای ثبت می بایست اسم حداقل دو نفر به عنوان شرکای کاری آورده شود و انجام دادن چنین کاری تنها برای یک نفر جایز نیست. هم چنین میزان سرمایه اولیه خود را باید تعیین کنید تا این که بدانیم که شرکت شما در کدام یک از دسته های تجاری قرار می گیرد. مدارکی از جمله کپی کارت ملی و شناسنامه اعضای شرکت به علاوه واریز وجه به حساب اداره تاسیس شرکت ها و هم چنین کلیه مدارک تحصیلی اعضای شرکت جهت انجام این کار ضروری است.
  2. گام دوم در جهت تاسیس شرکت این قضیه است که یک اسم تجاری برای شرکت خود انتخاب کنید، قابل تامل است که نامی را انتخاب کنید که برای مشتریان ساده باشد و به سادگی بتوانند آن را تلفظ کنند چون شما قصد دارید در آینده نه چندان دور نام تجاری خود را به عنوان یک برند بر سر زبان ها آورید، پس مهم ترین نکته در این خصوص این قضیه است که نامی را انتخاب کنید که هم به زمینه فعالیت شما بخورد و هم این که بتوانید در آینده به ساده ترین شکل ممکن برای آن برندسازی کنید. قوانین مربوط به انتخاب نام جهت ثبت این قضیه است که از سه کلمه تشکیل شده که دو کلمه آن خاص و یک کلمه آن عمومی است و قبلا هیچ ارگان رسمی آن را به ثبت نرسانده باشد، جهت انتخاب نام مناسب در زمینه کاری خود می توانید از کارشناسان شرکت ما در این زمینه استفاده کنید.

 

شرایط تاسیس شرکت
تاسیس شرکت

 

شرایط ثبت شرکت

 

  1. در صورت تکمیل بودن اطلاعات و مدارک جهت ثبت شرکت، آن را به کارشناسان شرکت ما تحویل می دهید و کلیه کارهای ثبتی شما را در این زمینه انجام می دهند و یک نسخه از رسید پذیرش برای شما ارسال می شود.
  2. لازم به ذکر است که شما می توانید ۵ نام را برای شرکت خود انتخاب کنید که در نهایت کارشناس فنی اداره تاسیس شرکت ها ۱ نام را انتخاب می کند. تمامی این موارد را به مشاورین تیم فنی ما ارسال کنید تا گام های بعدی جهت ثبت برداشته شود. ( مهم ترین نکته در این خصوص این قضیه است که بعد از تایید نام شرکت شما تنها ۲ ماه فرصت دارید که جهت ادامه ثبت اقدام کنید، که در غیر این صورت دوباره باید برای انتخاب نام شرکت اقدام نمایید.)
  3. پس از این که پرونده شما در اداره ثبت شد و مورد تایید قرار گرفت، متقاضی می بایست هزینه های مربوط به این کار را پرداخت کند و فیش واریزی را برای اداره ثبت شرکتها ارسال نماید.
  4. کلیه مدارک و فرم های مربوط به این کار توسط تیم فنی تاسیس شرکت مورد بررسی قرار گرفته و بعد از تایید این مدارک، متقاضی می بایست زیر کلیه این مدارک را به امضاء برساند و یک نسخه از آن را نزد خود نگه دارد.
  5. در مرحله آخر یک نسخه با مهر برجسته به متقاضی تحویل داده می شود و که اصطلاحا به آن اساسنامه شرکت گفته می شود و در نهایت مرحله تاسیس شرکت به مرحله آخر خود رسیده است و متقاضی به سادگی می تواند فعالیت تجاری و اقتصادی خود را در این زمینه آغاز کند و رسما آگهی شرکت وی در روزنامه رسمی ثبت شرکتها به چاپ می رسد.

 

شرایط ثبت شرکت های مختلف فرق دارد

به طور مثال یک ثبت شدن یک شرکت مهندسی باید مدرک مهندسی در اختیار داشته باشید اما اکثر شرکت های دیگر در اول مسیر نیازی به مدرک تحصیلی ندارند.

  • برای اینکه شرکت ثبت شود باید شماره افرادی که در شرکت سهیم هستند را مشخص کرده و تعیین کنید که هر کدام در چه سمتی فعالیت می کنند.
  • باید تعیین کنید که شرکت در چه حوزه ای فعالیت می کند و مجوزهای لازم در آن حوزه را تهیه کنید.
  • ثبت شدن یک شرکت باید در روزنامه اطلاع داده شود و اسناد آن از پیش آماده شده باشد.

 

مدارک لازم برای ثبت شرکت

 

مدارک لازم برای ثبت شرکت با دقت در نوع شرکت تفاوت هایی دارد و باید به طور انفرادی بررسی شوند. اما همه شرکت ها مدارک مشترکی دارند که در ادامه نام می بریم.

  • اسناد اصلی شرکت شامل اساسنامه، اظهارنامه و صورتجلسه هیئت مدیره
  • کپی اسناد شناسایی اعضای شرکت
  • مدارکی که ثابت کند هیچ یک از اعضای هیئت مدیره مشکل قانونی ندارند.

سندی که نشان دهد سی و پنج درصد یا مقدار بیشتری از سرمایه شرکت به بانک واریز مزایای تاسیس شرکت توسط تعداد زیادی از افراد زیر سوال می رود. با رواج این دیدگاه که تشکیل شرکت فقط باعث ایجاد مالیات می شود، بسیاری افراد از تاسیس قانونی شرکت خودداری می کنند و در نتیجه قادر به پیشرفت در کار خود نیستند. در واقع یکی از مهم ترین مزایایی که در تاسیس قانونی شرکت وجود دارد، اجازه شرکت در مزایده ها است. مناقصه های مختلف دولتی یا غیر دولتی فرصت های زیادی برای پیشرفت به شرکت ها می دهد که بدون ثبت شدن، شرکت اجازه ورود به این مناقصات را نخواهد داشت.  

 

مدارک ثبت شرکت چیست ؟

مدارک ثبت شرکت را باید بر اساس قالبی که شرکت دارد آماده نمایید. امروزه برای ثبت انواع شرکت ها مدارک متفاوتی در یافت می شوند که هر یک از آنها مربوط به فعالیت شرکت و افراد موسس هستند. برخی از مهم ‌ترین شرکت هایی که در کشور ایران فعالیت می‌ کنند و به مدارک متفاوت نیاز دارند عبارت هستند از :

  1. مدارک شرکت سهامی عام

 برای تاسیس شرکت سهامی عام به مدارک متفاوت مانند اساسنامه‌های شرکت و اظهارنامه نیاز دارید. اظهارنامه شرکت را باید در دو نسخه تحویل دهید. صورتجلسه مجمع موسسین به عنوان یکی از مهم ‌ترین مدارک ثبت انواع شرکت های سهامی عام شناخته می‌ شود. کپی شناسنامه و کارت ملی هر یک از اعضای شرکت را باید تحویل دهید. گواهی بانکی که نشان می ‌دهد ۳۵ درصد سرمایه کلی را واریز کرده اید مهمترین مدرکی است که برای تاسیس شرکتهای سهامی عام دریافت می شود.

  1. مدارک تاسیس شرکت سهامی خاص

 برای تاسیس شرکت سهامی خاص اظهارنامه، صورتجلسه مجمع موسسین و صورتجلسه هیئت مدیره را باید تحویل دهید. تمامی این مدارک باید توسط موسسین شرکت امضا شوند. کپی شناسنامه و کارت ملی هر یک از اعضای هیئت مدیره که برابر اصل هستند را باید تحویل دهید. سر برگ تقسیم نامه و سند مالکیت به عنوان مدارک دیگری هستند که دریافت می شوند. گواهی عدم سوء پیشینه هیئت مدیره بسیار مهم است. اقرارنامه هیئت مدیره که نشان می ‌دهد افراد در سمت ‌های دولتی فعالیت نمی‌ کنند مدرک دیگری است که دریافت می شود. اگر فردی از بین سهامداران، فرد حقوقی باشد باید کارت ملی و کپی شناسنامه خود را تحویل دهد و آنها را در روزنامه رسمی چاپ کند. اگر فرد سهامدار، خارجی باشد باید کپی برابر اصل پاسپورت خود را تحویل دهد و آن را ترجمه کند.

  1. مدارک شرکت مسئولیت محدود

 برای ثبت شرکت مسئولیت محدود ارائه برگه های تقاضانامه و شرکت نامه ضروری است. اساسنامه شرکت باید در دو نسخه ارائه شود. دو نسخه مجمع عمومی و هیئت مدیره را باید تحویل دهید. کپی شناسنامه هر یک از افراد هیئت مدیره و شرکا به عنوان مدرک دیگری است که دریافت می گردد. مجوزهای مورد نیاز راه اندازی شرکت را باید دریافت کنید و تحویل دهید. در شرکت های مسئولیت محدود مجوزها زیادی دریافت نمی شوند، ولی اگر فعالیت شما به مجوز نیاز داشته باشد باید مجوز را دریافت کنید.

  1. مدارک ثبت شرکت تعاونی و تضامنی

 جهت راه اندازی شرکت تضامنی و تعاونی مدارک متفاوتی دریافت می گردد. تقاضانامه که باید به صورت دو برگی باشد یکی از مهم ‌ترین مدارکی است که دریافت می گردد. شرکت نامه نیز باید در دو نسخه تحویل گردد. اساسنامه به عنوان یکی دیگر از مدارک ثبت انواع شرکت های تعاونی و تضامنی است. کپی شناسنامه هر یک از شرکای شرکت را باید تحویل دهید. تمامی مجوزهای مورد نیاز برای تشکیل شرکت های تعاونی را دریافت کرده و تحویل دهید. ارائه مجوز وزارت تعاون برای ثبت انواع شرکت های تعاونی ضروری است.

  1. مدارک شرکت مختلط سهامی و غیر سهامی

 برای ثبت شرکت مختلط سهامی و غیر سهامی مدارک متفاوتی دریافت می گردند. شرکت نامه را باید برای تاسیس شرکت های مختلف سهامی و غیر سهامی تحویل دهید. اساسنامه و همچنین اسامی کامل مدیران شرکت به عنوان مدارک دیگری هستند که دریافت می شوند. برای شرکت های مختلط غیر سهامی اسامی شرکای اصلی باید به طور کامل وارد شود. نامه ‌ای مبنی بر اینکه مدیران شرکت کل میزان سرمایه را به صورت نقدی و غیر نقدی پرداخت می‌ کنند باید ارائه گردد. قوانینی که مربوط به ثبت انواع شرکت های مختلف غیر سهامی است باید رعایت شود. در اسم شرکت باید نام یکی از شرکایی که ضامن است وجود داشته باشد.

  1. مدارک ثبت شرکت های نسبی و خارجی

 مدارکی که برای تاسیس شرکت های نسبی و خارجی دریافت می گردد متفاوت هستند. مدارکی که مربوط به نسخه شرکت نامه و اساسنامه است را باید تحویل دهید. یکی از مهمترین مواردی که جهت تشکیل شرکت های نسبی اهمیت دارد این است که شرکت نامه طبق قانون تنظیم شود. مسئولیت مدیران در برابر شرکا شبیه مسئولیت وکیل در برابر موکل است. افراد بدون رضایت دیگر شرکا حق انتقال سهام خود را نخواهند داشت. برای تشکیل شرکت های خارجی باید اظهارنامه های ثبت، کپی برابر اصل باشند. اساسنامه و مدارک شناسایی اعضای هیئت مدیره باید ارائه شود. مجوزها و قراردادهایی که شرکت‌ های دولتی با سازمان‌ ها و وزارتخانه ‌ها داشته اند باید ارائه گردد. اظهارنامه‌ های شرکت‌ های خارجی باید به زبان فارسی باشد و تمامی قوانین نوشتاری آنها به درستی رعایت شود.

 

همینطور وقتی شرکتی قانونی باشد، همه اعضای سهامدار توسط قانون حمایت می شوند و دیگر سهامداران مجبور به انجام وظایف و مسئولیت های خود خواهند بود.

 

هزینه ثبت شرکت
هزینه ثبت شرکت

 

هزینه ثبت شرکت

 

در هرینه ثبت شرکت اگر شما حدود یک سال است که کار تجاری خود را آغاز کرده اید و در این زمینه به درآمد خوب رسیده اید، اما برای تاسیس شرکت خود اقدامی نکرده اید، بدانید که در آینده با مشکلاتی مواجه خواهید شد و مسلما هزینه تاسیس شرکت مثل سایر هزینه های خدماتی روزبه روز بیشتر می شود، پس چه بهتر است همین الان برای این کار اقدام کنید تا با هزینه کم تر به نسبت آینده، خیال خود را از بابت این کار راحت کنید.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص هزینه های مشاوره ای و ثبتی در این زمینه می توانید با شماره های قرار داده شده در داخل سایت تماس حاصل فرمایید تا به بهترین شکل ممکن تیم فنی ما بتواند شما را راهنمایی کند.

 

هزینه ثبت شرکت بر اساس نوع شرکت

برای بررسی هزینه ثبت شرکت باید موارد مشخص شده ای را در نظر بگیرید. این مسئله که چه قالبی را برای شرکت انتخاب می کنید و چه پروسه ‌ای برای ثبت انواع شرکت ها طی می شود روی هزینه تاثیر زیادی می گذارند. توجه داشته باشید که برای ثبت انواع شرکت ها باید به بهترین موسسه مراجعه کنید تا هزینه کمتری را جهت ثبت پرداخت نمایید. موسسه الی ثبت هزینه به صرفه و مناسبی را جهت ثبت انواع شرکت ها از افراد متقاضی دریافت خواهد کرد. هزینه پست مدارک شرکت، هزینه ‌های اداره ثبت، تعرفه حق الثبت، تعرفه ابطال تمبر، نرخ تعرفه حق الوکاله و … به عنوان مهمترین هزینه هایی هستند که برای ثبت انواع شرکت ها دریافت می شوند.

 هر یک از این موارد که معرفی کردیم به صورت سالانه نرخ شان تغییر پیدا می کند. برای پرداخت قیمت تاسیس شرکت باید انواع قالب های شرکت را از نظر هزینه مورد بررسی قرار دهید. برخی از مهمترین قالب های شرکت که با هزینه مشخص شده ‌ای به ثبت می رسند عبارت هستند از :

  1. هزینه ثبت قالب مسئولیت محدود

هزینه تاسیس شرکت مسئولیت محدود چندان بالا نیست. هزینه‌ هایی که برای این شرکت پرداخت می کنید شامل هزینه‌ های حق الوکاله، هزینه پستی، ابطال تمبر، حق الثبت، کارمزد موسسه و … است. برای سپری کردن مراحل و همچنین پرداخت کردن هزینه های بیان شده، نیاز است که هزینه روزنامه را هم پرداخت نمایید. درج اطلاعات شرکت در روزنامه الزامی خواهد بود. تمامی راهنمایی ‌ها و مشورت ‌های حقوقی که در مورد هزینه ثبت انواع شرکت ها است را می توانید به صورت رایگان از الی ثبت دریافت نمایید.

  1. قیمت ثبت شرکت سهامی خاص

 قیمت تاسیس شرکت سهامی خاص با مسئولیت محدود فرق می کند. شرکت های سهامی خاص و مسئولیت محدود به عنوان بهترین و محبوب ترین قالب های کشور ایران شناخته می‌ شوند. در این شرکت‌ ها هزینه های ثبتی تا حدودی نسبت به مسئولیت محدود بالاتر خواهد بود. علت این مسئله تعداد اعضا و همچنین موضوع فعالیت شرکت است. در واقع افرادی که می خواهند شرکت های سهامی خاص را ثبت کنند از زمانی که قصد ثبت انواع شرکت ها را دارند باید در مناقصات شرکت نمایند. سرمایه شرکت سهامی خاص باید در بانک قرار بگیرد. این مسئله یکی از مهمترین عوامل افزایش نرخ ثبت شناخته می‌ شود. مواردی مانند کارمزد موسسه، حق الوکاله، هزینه های پستی و … به عنوان مهمترین مواردی هستند که روی قیمت انواع شرکت های سهامی خاص تاثیر می گذارند.

  1. هزینه ثبت قالب سهامی عام

 قیمت ثبت شرکت سهامی عام به صورت روزانه تعیین می‌ شود. شرکت‌ های سهامی عام به دلیل پیچیدگی ‌های زیادی که دارند دارای هزینه های گوناگونی هستند. بخشی از هزینه‌ های شرکت‌ های سهامی عام شامل مواردی است که در ابتدا معرفی کردیم. برای محاسبه و استعلام دقیق هزینه‌ شرکت‌ های سهامی عام باید به صورت روزانه هزینه ها را بررسی کنید. فرم استعلام هزینه را به طور دقیق پر کنید. با پر کردن فرم استعلام هزینه می توانید قیمت نهایی را مورد بررسی قرار دهید.

  1. هزینه ثبت شرکت تعاونی

 هزینه تاسیس شرکت تعاونی بر اساس کارمزد، هزینه ثبت و … تعیین می شود. برای تاسیس شرکت های تعاونی طبق روال مشخص شده باید هزینه ‌های حق الوکاله، حق الثبت، هزینه پست و … را پرداخت کنید. برای اطلاع از کارمزدهای موسسه الی ثبت می توانید با کارشناسانی که در این موسسه فعالیت می ‌کنند مشورت نمایید.

  1. هزینه ثبت قالب غیر تجاری

 هزینه ثبت شرکت غیر تجاری شبیه مسئولیت محدود است. برای بررسی قیمت ثبت انواع موسسات غیرتجاری باید اطلاعات دقیق شرکت را بررسی کنید. هزینه های روزنامه های کثیرالانتشار برای ثبت موسسه، مهمترین هزینه ای است که در نظر گرفته می شود. در صورتی که موسسه با ویژگی و فرایند خاصی که در نظر دارید راه اندازی شده است استعلام قیمت را باید به صورت روزانه انجام دهید.

 

  هزینه تاسیس شرکت به یک اندازه مشخص نیست و باید چندین فاکتور را برای آن در نظر گرفت.

  1. چه نوع شرکتی تاسیس می کنید. هر شرکت هزینه های مختلفی را به شما القا می کند.
  2. هزینه آماده کردن اسناد شرکت و فرستادن آن ها به اداره ثبت شرکتها
  3. هزینه ای که برای چاپ آگهی شرکت صرف می کنید.( ثبت شدن شرکت باید به صورت عمومی و در روزنامه آگهی شود.)
  4. هزینه هایی که برای استفاده از خدمات شرکت حقوقی مشاور خود می پردازید.

 

شناسه ملی شرکت ها

اما قبل از ثبت موسسه می بایست تعیین شود که پروسه تجاری شما در چه حیطه ای است و بهترین نوع شرکت برای ثبت را انتخاب کنید. در حالت کلی چندین نوع شرکت برای ثبت داریم که شامل این موارد است:

 

انواع ثبت شرکت در قالب های متنوع

  1. ثبت شرکت با مسئولیت محدود
  2. ثبت شرکت سهامی خاص
  3. شرکت سهامی عام
  4. شرکت تضامنی
  5. شرکت تعاونی
  6. شرکت نسبی
  7. و…..

انواع ثبت شرکت را بر اساس قالبی که انتخاب می کنید باید مورد بررسی قرار دهید. قالب هایی که برای ثبت انواع شرکت ها مورد استفاده قرار می گیرند متفاوت هستند. ۷ قالب در کشور ایران برای راه اندازی شرکت وجود دارند که هر یک از آنها عبارتند از :

  1. قالب سهامی خاص

  قالب سهامی خاص به عنوان یکی از بهترین قالب های راه اندازی شرکت شناخته می‌ شود. شرکت ‌های سهامی خاص شرکت‌ هایی هستند که تمامی سرمایه آنها توسط موسسین باید تامین گردد. در شرکت های سهامی خاص مجمع عمومی وجود ندارد. تعداد شرکای این شرکت ‌ها کمتر از شرکت‌ های سهامی عام می باشد. در این شرکت ها شما اعلامیه پذیره نویسی ندارید. حداقل سرمایه ای که برای شرکت های سهامی خاص نیاز دارید یک میلیون ریال است. تعداد مدیران در این شرکت ها حداقل ۳ نفر می باشد.

 عضو موسسین شرکت نباید کمتر از سه نفر باشد. در شرکت های سهامی خاص مبلغ اسمی محدود نمی باشد. سهام شرکت های سهامی خاص در بورس قابل عرضه نیست. برای تاسیس شرکت های سهامی خاص اوراق قابل انتشار وجود ندارد. انتقال سهام در شرکت های سهامی خاص موکول به دیگر شرکت‌ ها می ‌شود. در شرکت های سهامی خاص، مسئولیت هر یک از شرکا بر اساس مبلغ سهام خواهد بود. برای تشکیل شرکت های سهامی خاص موسسین باید اساسنامه، شرکت نامه و هر مدرک دیگری که نیاز است را آماده کنند.

  1. ثبت شرکت قالب مسئولیت محدود

 قالب مسئولیت محدود یکی دیگر از قالب های تشکیل شرکت می باشد. این قالب به عنوان رایج ترین قالب  های بازرگانی در کشور ایران معرفی می‌ شود. بر اساس قوانین مشخص شده تجارت در این شرکت ها دایر می شود. شرکت های با مسئولیت محدود از جمله شرکت ‌هایی هستند که بین دو نفر تشکیل می شوند. هر یک از شرکا بدون اینکه سرمایه شان به سهام تقسیم می شود تنها زمانی می توانند فعالیت کنند که سرمایه شان در شرکت قرار بگیرد. برای میزان سرمایه شرکت های مسئولیت محدود مبلغی تعیین نمی گردد. شرکت های مسئولیت محدود مزیت ‌های زیادی دارند. شما با حضور در شرکت های مسئولیت محدود می توانید سودآوری کسب و کار خود را چندین برابر کنید. تعداد مدیران در این شرکت به صورت دو نفره خواهد بود.

  1. قالب سهامی عام

 قالب شرکت سهامی عام به عنوان یکی دیگر از قالب های تاسیس شرکت می ‌باشد. حداقل موسسینی که در شرکت های سهامی عام حضور دارند پنج نفر است. حداقل سرمایه برای تاسیس شرکتهای سهامی عام ۵۰۰ هزار تومان می باشد. هیئت مدیره باید مسئولیت شرکا را بر اساس مبلغ سهام در نظر بگیرد.

  1. ثبت شرکت قالب تضامنی

 شرکت های تضامنی به عنوان قالب های دیگری هستند که برای تاسیس شرکت در نظر گرفته می شوند. در شرکت های تضامنی حداقل دو نفر به عنوان شریک فعالیت می‌ کنند. برای حداقل سرمایه در این شرکت‌ ها محدودیتی وجود نخواهد داشت. هیئت مدیره و مدیران که در این شرکت حضور دارند یک نفر یا بیشتر خواهد بود. مسئولیت شرکا در شرکت های تضامنی نامحدود است. هر شریک در این شرکت مسئولیت کامل دارد.

  1. قالب نسبی

 قالب نسبی به عنوان یکی دیگر از قالب های ثبت شرکت شناخته می‌ شود. حداقل شرکا در شرکت های نسبی دو نفر هستند. برای حداقل سرمایه شرکت های نسبی محدودیت وجود ندارد. حداقل‌ تعداد مدیران شرکت یک نفر یا بیشتر است. مسئولیت شرکا بر اساس سهمی که دارند تعیین می گردد.

  1. ثبت شرکت قالب مختلط سهامی

 شرکت مختلف سهامی به عنوان یکی دیگر از قالب های راه اندازی شرکت شناخته می‌ شود. در شرکت های مختلط سهامی حضور دو نفر ضروری است. سرمایه ای که در این شرکت قرار می گیرد محدودیتی نخواهد داشت. هیئت مدیره یک نفر یا بیشتر خواهد بود. مسئولیت شرکای شرکت های مختلط سهامی بر اساس مبلغ اسمی که در شرکت قرار داده ‌اند تعیین می ‌شود.

  1. قالب مختلط غیر سهامی

شرکت مختلط غیرسهامی به عنوان یکی دیگر از قالب‌ های راه اندازی شرکت شناخته می‌ شود. در شرکت های مختلف غیرسهامی حضور دو نفر ضروری است. برای حداقل سرمایه که در این شرکت وجود دارد محدودیت نخواهد داشت. هیئت مدیره یک نفر یا بیشتر خواهد بود. میزان مسئولیت شرکای ضامن بر اساس سهم آنها تعیین می‌ شد.

  1. قالب تعاونی

قالب تعاونی به عنوان یکی دیگر از قالب های تاسیس شرکت می ‌باشد. حداقل شرکا در شرکت های تعاونی حدود ۷ نفر هستند. برای حداقل سرمایه در شرکت های تعاونی محدودیت وجود ندارد. هیئت مدیره ۳ نفر هستند که مسئولیت مشخص شده ای دارند. در صورت سهامی بودن شرکت هر یک از افراد بر اساس مبلغ اسمی باید فعالیت کنند.

 

شرکت سهامی خاص

 

در این جا قصد نداریم به خصوصیات هر کدام از این شرکت ها بپردازیم، چون از حیطه این مقاله خارج است، اما بدانید که ۹۰ درصد شرکت های ایرانی، به دو دسته شرکت با مسئولیت محدود و شرکت سهامی خاص تقسیم می شوند و احتمالا کسب و کار شما هم در این دو دسته قرار می گیرد. ثبت شرکت سهامی خاص رواج بسیاری دارد و افراد زیادی به تاسیس این شرکت مبادرت می کنند. این نوع شرکت، سهامداران خود را به اندازه مبلغی که سرمایه گذاری می کنند در سود و ضرر شریک می کند.

این نوع شرکت می تواند در حوزه های مختلفی فعالیت کند و برای تعیین نام آن باید به قوانین مربوطه پایبند باشید. توجه کنید که این نوع شرکت قوانین پیچیده تری برای ثبت شدن دارد ولی با توجه به این واقعیت که مزایای زیاد است، افراد زیادی به تاسیس آن اقدام می کنند.

 

شرکت با مسئولیت محدود

 

همین را بدانید کافی است که برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود با دو نفر امکان پذیر است و حداقل سرمایه موجود را می طلبد اما این قضیه برای شرکت های سهامی خاص متفاوت است و تعداد شریکان جهت انجام این کار و هم چنین سرمایه آن بیشتر است. تاسیس شرکت با مسئولیت محدود برای تجارت های کوچک بهترین گزینه است. این نوع شرکت شرایط راحت تری نسبت به انواع دیگر شرکت ها دارد و هر کس که در آن سهیم شود باید به مقدار سرمایه خود مسئولیت های شرکت را بر عهده بگیرد.

توجه: برای شروع کار این شرکت باید دو نفر یا بیشتر جزو سهامداران باشند و اسم شرکت باید به نحوی انتخاب شود که عبارت شرکت با مسئولیت محدود در آن به چشم بخورد. همینطور اسم سهامداران نباید برای اسم شرکت انتخاب شود.

نکته: این نوع شرکت محدودیت های مهمی دارد که هر متقاضی باید با آن ها آشنا باشد. شرکت مسئولیت محدود معمولا مجاز به دخالت در مناقصه های دولتی نیست و شرایط سخت تری برای گرفتن وام و کمک های مالی دارد.

 

ثبت شرکت دانش بنیان

 

ثبت شرکت دانش بنیان توسط افراد متخصص و دانشمند انجام می شود. در واقع حوزه کاری این شرکت ها، اطلاعات و دانش مختلف است که از پیشرفت سطح علمی کشور حمایت می کند و از این طریق به سود مالی نیز می رسند. مورد مهم دیگر درباره شرکت های دانش بنیان این واقعیت است که این شرکت ها برای حفاظت از اطلاعات خود به دولت متکی هستند و با تاسیس شرکت، دولت از حقوق معنوی آن ها حمایت می کند و در صورت مشاهده استفاده غیر قانونی از اطلاعات، فرد یا شرکت کپی کننده بید در این باره پاسخ گو باشد.

 

ثبت شرکت بازرگانی

 

ثبت شرکت بازرگانی برای انجام تجارت های مختلف انجام می شود و می تواند به عنوان هر کدام از شرکت های سهامی خاص، مسئولیت محدود، غیر سهامی و غیره به ثبت برسد. به طور کلی هر شرکتی که در حوزه خرید و فروش و دیگر فعالیت های تجاری کار کند، به عنوان شرکت بازرگانی شناخته می شود.

نکته: معمولا افرادی که تصمیم به راه اندازی شرکت بازرگانی دارند از عنوان شرکت مسئولیت محدود یا سهامی خاص بهره می برند.

نکته: این نوع شرکت باید مقدار مشخصی سرمایه اولیه داشته باشد و در کمترین حالت پنج عضو در این شرکت فعالیت کنند.

 

ثبت شرکت تعاونی

 

در ثبت شرکت تعاونی به منظور تولید یا توزیع کالاها و دیگر مایحتاج انسان ها انجام می شود و بعضی از شرایط عضویت در آن به صورت زیر است:

  1. کمترین تعداد شرکای شرکت باید هفت نفر باشد.
  2. سهامداران همه تابع کشور ما باشند و مشکل قانونی نداشته باشند.
  3. شرکا نمی توانند در شرکت دیگری با حوزه کاری مشابه عضو باشند.
  4. باید کمترین مقدار سهامی که در اساسنامه مشخص شده را خرید کنند.

 

ثبت شرکت خدماتی

 

در ثبت شرکت خدماتی کاری آسان است چون سطح تحصیلی بالایی لازم ندارد و برای تشکیل آن می توان از یک سرمایه کم استفاده کرد. با ثبت این شرکت مردم به شما اعتماد می کنند و می توانید برای خدمت رسانی در مناطق مختلف اقدام کنید. شرکت های خدماتی هم قادرند در قالب شرکت های سهامی خاص یا شرکت هایی با مسئولیت محدود ثبت شوند. که هر کدام شرایط تشکیل خود را دارد. اما به طور کلی باید کمترین اعضای لازم را داشته باشند و سرمایه شرکت را تامین کرده باشند.

 

راهنمای ثبت و تاسیس شرکت
راهنمای ثبت و تاسیس شرکت

 

راهنمای ثبت شرکت

 

در گذشته به دلیل نبود افراد مشاور و کاردان در زمینه ثبت، خود افراد می بایست مراحل قانونی و اداری تاسیس شرکت را در بازه زمانی طولانی سپری می کردند و شاید برخی از این افراد دیگر از انجام دادن این کار خودداری می کردند، اما خوشبختانه امروزه با به میان آمدن شرکت های مشاوره ای در این زمینه، صفر تا صد تاسیس شرکت با راهنمای تاسیس شرکت بصورت کامل برای شما صورت می پذیرد و با در نظر گرفتن شرایط مالی و اقتصادی شما، این کار به بهترین شکل ممکن صورت می گیرد. راهنمای ثبت شرکت ها برای فرد تازه کار موضوعی حیاتی است چون عدم اطلاعات کافی درباره این موضوع باعث شکست در ثبت می شود و متقاضی باید تمام مراحل را دوباره طی کند.

این موضوع علاوه بر هدر دادن هزینه های صرف شده، وقت فرد را هم تلف می کند. پس داشتن یک راهنمای قوی و مطلع در این راه الزامی است. شرکت الی ثبت با آدرس اینترنتی elisabt.ir یکی از شرکت های متخصص در حوزه ثبت کردن برند و شرکت است و همکاران ما می توانند کمک زیادی به درخواست کننده برسانند. برای دریافت راهنمایی دقیق نحوه انجام کار یا واگذار کردن کار ثبت به همکاران ما، می توانید با مشاورانی که در سایت معرفی شده اند، ارتباط برقرار کنید.

با دریافت راهنمای تاسیس شرکت، هر یک از قالب ها، فعالیت ها و مدارک مورد نیاز شرکت ها را می شناسید. قالب هایی که برای ثبت هر یک از شرکت ها مورد استفاده قرار می‌ گیرند فعالیت ویژه ای بر عهده دارند. اگر شما تاکنون اقدام به ثبت انواع شرکت نکرده اید باید با راهنمایی ‌های لازم وارد این کار شوید. بسیاری از افراد زمان کافی برای ثبت هر یک از شرکت ها ندارند. بر همین اساس پروسه راه اندازی شرکت را می توانید به افراد حرفه ‌ای که در موسسه الی ثبت فعالیت می نمایند بسپارید. با دریافت راهنمایی های لازم بدون شک در کمترین بازه زمانی می ‌توانید سودآوری کسب و کار خود را چندین برابر کنید.

 

نحوه ثبت شرکت

 

  بهترین حالت این است قبل از انجام ثبت و این که سازمان شما در کدام یک از این دسته ها قرار می گیرد می بایست حتما با کارشناسان مشاورین ما در این زمینه راهنمای ثبت ارتباط بگیرید تا شما را در نحوه ثبت شرکت راهنمایی کنند.هم اکنون بسیاری از رقیبان شما، این کار را انجام داده اند و به سادگی از شما جلو زده اند. بدون شک مشتریانی که قصد خرید عمده را از شما داشته باشند به این سادگی ها به شما اعتماد نخواهند کرد و دوست دارند تمامی کارهای ثبتی شما را رویت کنند. یکی از بهترین گزینه ها جهت جلب اعتماد مشتریان، ثبت است. حتی می توانید کد ثبتی خود را در سایت و یا شبکه اجتماعی خود بگذارید و از این طریق رضایت مشتریان را به سمت خود جلب کنید.

امروزه تمامی شرکت ها و ارگان های دولتی برای این که بخواهند با شما همکاری کنند و این که محصولات و یا خدماتی را از شما دریافت کنند نیازمند کد اقتصادی هستند. کد اقتصادی زمانی به شما تعلق می گیرد که برای تاسیس شرکت خود اقدام کرده باشید و این کد به اشخاص حقیقی تعلق نمی گیرد. بدین صورت اگر کد اقتصادی نداشته باشید بدون شک فرصت های زیادی را در زمینه کاری خود از دست می دهید.اما سومین مزیت مربوط به این کار، جلوگیری از فضای ناسالم در زمینه اقتصادی و تجاری و اخذ رتبه و رتبه بندی شرکت است و با تعلق گرفتن مالیات به شما، هر ساله می توانید نسبت به پرداخت آن اقدام کنید و در این راستا در جهت رشد و آبادانی کشور خود گام بردارید.

 

نحوه ثبت شرکت چگونه است ؟

نحوه تاسیس شرکت را باید به خوبی بررسی کنید تا بتوانید با موفقیت شرکت را به ثبت برسانید. در صورتی که آگاهی زیادی برای ثبت انواع شرکت ها ندارید بهتر است که مراحل ثبت را به الی ثبت بسپارید. الی ثبت نحوه ثبت انواع شرکت ها را به خوبی می شناسد. برخی از مهمترین نکاتی که در مورد نحوه ثبت انواع شرکت ها اهمیت دارد عبارت هستند از :

  1. انتخاب نوع شرکت

یکی از مهمترین نکاتی که در مورد نحوه راه اندازی شرکت اهمیت دارد انتخاب نوع شرکت است. شما با انتخاب نوع شرکت و موضوع فعالیت می توانید در شرکت خود به صورت اصولی سودآوری داشته باشید. قالب های متفاوتی برای شرکت ها در نظر گرفته می‌ شوند. هر یک از قالب های شرکت ها را در ابتدای مطلب معرفی کردیم. بر همین اساس شما نوع شرکت خود را باید به طور کامل بشناسید و فعالیت تان را تنظیم کنید.

  1. انتخاب بهترین نام برای ثبت شرکت

 انتخاب نام شرکت به عنوان یکی دیگر از نکاتی است که زمان ثبت اهمیت دارد. نامی که شما برای شرکت خود در نظر می گیرید باید طبق قوانین اداره ثبت انتخاب شود. توجه داشته باشید که نام‌ های چند سیلابی به عنوان بهترین نام هایی هستند که برای ثبت هر یک از شرکت ها انتخاب می‌ شوند. این مسئله که نام شرکت منحصر به فرد باشد و توسط دیگر شرکت ها مورد استفاده قرار نگیرد بسیار مهم است. جدید و تازه بودن نام شرکت را از جهات متفاوت بررسی کنید و سپس آن را برای شرکت انتخاب نمایید. با ثبت آگهی تاسیس شرکت در روزنامه متوجه می شوید که قبل از شما فرد دیگری از نام مورد نظر استفاده نکرده است.

  1. انتخاب اعضا و سمت آنها

انتخاب اعضا و سمت ها به عنوان یکی دیگر از  نکاتی است که زمان آشنایی با نحوه تاسیس شرکت اهمیت دارد. هر یک از اعضایی که در شرکت فعالیت می ‌کنند باید تخصصشان با موضوع فعالیت شرکت مطابقت داشته باشد. اگر شما اعضای شرکت را به دقت انتخاب کنید بدون شک در کمترین بازه زمانی درآمد شرکت چندین برابر می گردد. هر یک از اعضایی که در شرکت حضور دارند باید تخصص و تجربه زیادی در زمینه فعالیت شرکت کسب کنند. سمت هر یک از افراد را بر اساس دانش و تجربه شان باید در نظر بگیرید. افرادی که تجربه و دانش بیشتری دارند بدون شک سمت مهمترین را در شرکت دریافت خواهند کرد.

  1. ثبت شرکت در سامانه

تاسیس شرکت در سامانه اداره ثبت به عنوان یکی دیگر از نکاتی است که اهمیت دارد. در واقع شما باید به صورت اینترنتی هر یک از مدارکی که مربوط به ثبت  انواع قالب های شرکت است را در سامانه بارگذاری کنید و فرم های مربوطه را هم پر نمایید. بر همین اساس نوع مدارکی که مربوط به ثبت هر یک از شرکت ها می باشد را بررسی کنید و سپس آنها را به صورت اینترنتی ارسال نمایید.

  1. امضاء و تهیه مدارک ثبتی

امضا و تهیه مدارک ثبتی مانند شرکت نامه، اساسنامه و … به عنوان مهم‌ ترین نکته‌ ای است که در نحوه تاسیس شرکت ها اهمیت دارد. هر یک از مدارک ثبتی که مربوط به شرکت های گوناگون است را باید تکمیل کنید و آنها را امضا نمایید. هیئت موسس شرکت باید تمامی مدارک ثبتی را امضا کنند تا در ادامه مشکلی برای ثبت انواع شرکت ها به وجود نیاید. توجه داشته باشید که اساسنامه، شرکت نامه و صورتجلسه مجمع عمومی به عنوان مهم‌ ترین مدارک ثبتی شرکت شناخته می ‌شوند.

  1. ارسال مدارک به اداره ثبت برای تشکیل شرکت

 ارسال تمامی مدارک به اداره ثبت شرکتها یکی دیگر از نکاتی است که در مورد نحوه راه اندازی شرکت ها اهمیت دارد. بعد از اینکه شما مدارک را به صورتی اینترنتی به اداره ثبت ارسال کنید کارشناسان مدارک را بررسی می نمایند. اگر مدارک تکمیل باشند کارشناسان از شما درخواست ارسال فیزیکی مدارک را خواهند داشت. شما مدارک را از طریق اداره پست می توانید به اداره ثبت ارسال کنید.

  1. استعلام ثبت

 استعلام ثبت و تاسیس شرکت در سامانه مربوطه؛ مرحله بعدی است که در مورد نحوه ثبت انواع شرکت ها اهمیت دار. شما باید استعلام ثبت هر یک از شرکت ها را از طریق کد اقتصادی که دریافت کرده ‌اید مورد بررسی قرار دهید. بعد از اینکه متوجه شدید شرکت به صورت قانونی به ثبت رسیده است باید هزینه های مشخص شده را پرداخت کنید.

  1. پرداخت هزینه های تشکیل شرکت

پرداخت هزینه های قانونی به عنوان مهم ‌ترین است مسئله ای است که در انتها اهمیت دارد. بعد از اینکه هزینه های قانونی را جهت تشکیل شرکت پرداخت کردید باید آگهی تاسیس شرکت در روزنامه را به اداره ثبت تحویل دهید. آگهی تاسیس شرکت خود را در یکی از روزنامه های کثیرالانتشار قرار می دهید. بعد از اینکه آگهی، چاپ شد باید آن را به اداره ثبت تحویل دهید تا با درخواست تان موافقت گردد.

 

نحوه ثبت شرکت این گونه است که چند نفر به عنوان سهامدار، مبلغی را در شرکت سرمایه گذاری می کنند و طی یک جلسه درباره ی حوزه کاری و قوانین شرکت تصمیم می گیرند.

 

نحوه استعلام ثبت شرکت

برای استعلام ثبت شرکت  روش های متفاوتی وجود دارد. یکی از روش ‌ها این است که به وب سایت سامانه irsherkat.ssaa.ir  مراجعه کنید. با تکمیل کردن فرم های مربوطه، استعلام شرکت را جویا خواهید شد. روش دیگری که برای استعلام ثبت وجود دارد رفتن به نشانی اینترنتی ilenc.ir است. با پر کردن فرم شناسنامه و شماره ثبت می توانید در مورد استعلام ثبت اطلاعات بیشتری به دست آورید.

روش دیگری که برای استعلام ثبت انواع شرکت ها وجود دارد نشانی rooznamehrasmi.ir است. شما با تکمیل کردن نام شرکت و شماره ملی شرکت به راحتی می ‌توانید استعلام ثبت را دریافت کنید. اگر شما نام شرکت را به طور کامل بلد نباشید اسامی شبیه به آن را می توانید مشاهده نمایید. بعد از دریافت استعلام شرکت اطلاعاتی مانند نوع شخصیت متقاضی،  شماره ثبت اداره کل، مشخصات ثبت کننده، کد پستی، محل اقامت قانونی، وضعیت شخص حقوقی، واحد ثبتی و …. مشاهده خواهند شد.

 

شرایط اصلی چنین است:
  1. یک نفر برای تشکیل شرکت کافی نیست و باید چند نفر با همکاری هم شرکت را تاسیس کنند.
  2. سهامداران باید سرمایه شرکت را تامین کنند.
  3. سهامداران شرکت باید در حوزه کاری شرکت مشغول فعالیت باشند و مجوزهای لازم را داشته باشند.
  4. سود و ضرر ناشی از فعالیت های شرکت باید تقسیم بندی شود و مسئولیت هر عضو در قبال این مسائل تعیین شود.

 

مزایای ثبت شرکت چیست ؟

اگر قصد ثبت شرکت را دارید باید با مزایای ثبت آشنا شوید. برخی از مهمترین مزیت هایی که با راه اندازی انواع شرکت ها دریافت می کنید عبارت هستند از :

  1. فعالیت تان قانونی می شود

 یکی از مهم‌ ترین مزیت ‌های راه اندازی شرکت این است که فعالیت های شما قانونی می شود. تمامی کارهایی که می خواهید در زمینه کار و تجارت انجام دهید اگر به صورت قانونی باشند حالت رسمی پیدا می‌ کنند. اداره ثبت روی تمامی فعالیت های شما نظارت می نماید. در این صورت افراد به طور قانونی فعالیت شان را انجام می دهند. با ثبت قانونی شرکت، اعضا نسبت به فعالیت‌ های خود مسئولیت خواهند داشت. زمانی که شما شرکت را به ثبت می‌ رسانید زیان و سود تمامی فعالیت ها بر عهده یک فرد نمی باشد و تمامی افراد مسئول هستند. برهمین اساس هر یک از افراد تلاش می‌ کنند تا به صورت قانونی کارهای خود را انجام دهند.

  1. با ثبت شرکت تمامی اعضاء حقوق مشخص شده ای دارند

یکی از مزیت های تاسیس شرکت این است که تمامی اعضا از حقوق قانونی بهره مند می شوند. زمانی که افراد حقوق قانونی داشته باشند قانون کلی از آنها حمایت خواهد کرد. اگر شراکت اعضا به طور قانونی باشد هر زمان مشکلی به وجود آید شما از طریق قانون می توانید مشکل را حل کنید.

  1. شرکت در مناقصات و مزایده ها

 یکی دیگر از مزیت های تشکیل شرکت این است که شما در مناقصات و مزایده ها به راحتی شرکت خواهید کرد. افراد به صورت شخصی قادر نیستند در مناقصات و مزایده ها شرکت نمایند. شما اگر در قالب شرکت در این مناقصات شرکت کنید می توانید درآمد بیشتری را برای کسب و کار خود فراهم نمایید. شرکت ‌های بزرگ و برندهای جهانی نمایندگی خود را تنها به قالب های متنوع شرکت‌ ها ارائه می دهند. بر همین اساس شما با ثبت انواع شرکت می توانید با کسب و کارهای بزرگ هماهنگی لازم را ایجاد کنید.

  1. ثبت شرکت کمک می کند اطلاعات تان واضح تر باشد

 یکی دیگر از مزیت های تاسیس شرکت این است که با تشکیل شرکت، تمامی اطلاعات مربوط به کسب و کارتان واضح و کامل می شود. هر یک از شرکت ‌ها موظف می باشند که اطلاعات مورد نظر را در روزنامه های کثیرالانتشار چاپ کنند. اگر از تاریخ ثبت انواع شرکت ها بگذرد اعتبار شرکت بیشتر می‌ شود. با ثبت هر یک از شرکت ها شما از مزیت هایی مانند دریافت وام و اعتبارات استفاده خواهید کرد. با ثبت انواع شرکت ها با دیگر کشورها مبادلات تجاری خواهید داشت.

 

نکاتی در ارتباط با ثبت شرکت

 

نکات زیادی در ارتباط با تاسیس شرکت وجود دارد که در این جا می خواهیم به مهم ترین آن ها اشاره کنیم. قبل از هر چیزی می بایست سهم هر کدام از شرکای تجاری خود را در شرکت معلوم کنید. ممکن است شخصی به تنهایی بخواهد برای ثبت اقدام کند و در این راستا اعضای خانواده خود را جهت شرکای تجاری انتخاب کند. اما برخی از افراد دارای شریکانی هستند که قبل از مراحل ثبتی می بایست توافقات اولیه در زمینه میزان سهام هر کدام از افراد در سرمایه و دارایی شرکت لحاظ گردد که بعدا افراد شرکت با مشکل مواجه نشوند. تمامی مدارک هویتی و تحصیلی اعضای شرکت باید فراهم شود و به پیوست برای اداره ثبت شرکتها ارسال گردد.

مطمئنا عدم توجه به این نکات در ادامه می تواند اعضای شرکت را با مشکلاتی مواجه کند.می بایست آدرسی را که برای شرکت خود در نظر می گیرید تجاری باشد و این آدرس کامل نوشته شود.اما هر گونه ثبت تغییرات شرکت در ساختار و آدرس شرکت باید به صورت قانونی گزارش شود و در این راستا برای انجام این کار می توانید از نظرات کارشناسان و مشاورین ما، استفاده کنید.ضمنا میتوانید جهت اخذ رتبه مشاور و اخذ رتبه پیمانکار اقدام نمایید.

 

اداره کل ثبت شرکت ها

اداره کل ثبت شرکتها در تهران قرار دارد و وظایف مهمی از قبیل ثبت کردن موسسه ها و شرکت های تجاری و غیر تجاری در شهر تهران را به عهده دارد.همینطور نمایندگی شرکت های خارجی که تهران قرار دارند توسط این اداره تایید می شود و در صورتی که به علل مختلف یک شرکت یا موسسه در تهران پلمپ شود، وظیفه این کار به عهده اداره کل واقع در تهران می باشد. به طور کلی در هر استان اداره ای برای ثبت کردن شرکت ها وجود دارد که اداره کل آن در پایتخت است و علاوه بر رسیدگی به ثبت یا پلمپ شرکت های تهران، به مواردی که از شهرهای دیگر به آن ارجاع داده می شود هم رسیدگی می کند.

 

ثبت شرکت ها قوانین خاص خود را داشته و از متقاضیان انتظار می رود که این قوانین را اجرا کنند. برای مطمئن شدن از رعایت تمامی قوانین، می توانید با متخصص حقوقی مشورت کنید.

 

قانون ثبت شرکت ها بیان می کند:

  1. هر شرکتی که شعبه مرکزی آن در کشور ما تاسیس شود جزو شرکت های داخلی محسوب می شود و باید برای ثبت قانونی شدن توسط دولت ایران درخواست دهد.
  2. شعبه های شرکت های خارجی هم در ایران به ثبت می رسند و اجازه فعالیت بدون مجوز ندارند و در غیر این صورت جریمه خواهند شد.
  3. در صورت تعویض یک یا چند مدیر برجسته در شرکت، باید این تحولات را به اطلاع اداره ثبت برسانید و …

 

نکاتی مهم در مورد ثبت انواع شرکت

 

نکات مهم ثبت شرکتها را باید بر اساس نوع قالب شرکت به خوبی مورد بررسی قرار دهید. برخی از مهمترین نکاتی که در مورد ثبت انواع شرکت ها اهمیت دارند عبارت هستند از :

  1. عجله نداشته باشید

یکی از نکات مهم ثبت این است که به هیچ عنوان عجله نکنید. شرایط تاسیس شرکت های تجاری به طور معمول کار ساده ای می باشد، اما اگر در این زمینه به طور قانونی اقدام نکنید با درخواست تاسیس شرکت موافقت نخواهد شد. فروش کسب و کار و محصول خود را باید از بخش های ایده پردازی بررسی نمایید. در واقع نهال کسب و کار شما باید به بلوغ برسد تا بتوانید در طبق قانون، شرکت را ثبت کنید.

  1. انتخاب بهترین زمان

 دیگر از نکاتی که در تشکیل شرکت اهمیت دارد این است که، به موقع شرکت مورد نظر را ثبت کنید. برای تاسیس هر یک از شرکت ها نباید تنبلی کنید در زمان مناسب به دنبال اقدامات راه اندازی شرکت بروید. اگر کسب و کار شما به درستی راه اندازی شده است بدون شک در بهترین بازه زمانی می توانید شرکت را به ثبت برسانید. اگر اطلاعاتی در زمینه ثبت انواع شرکت ها ندارید بهتر است که با کارشناسان حرفه ای الی ثبت مشورت کنید. کارشناسان حرفه ‌ای موسسه الی ثبت در کمترین بازه زمانی می توانند شرکت را به ثبت برسانند.

  1. انتخاب بهترین شرکا برای ثبت شرکت

نکته بعدی که جهت تشکیل شرکت اهمیت دارد این است که شرکای خود را به درستی انتخاب کنید. تاسیس هر یک از شرکت ها به صورت تک نفره امکان پذیر نمی باشد. شما باید به دنبال شرکای مناسب باشید. حداقل تعداد شریک برای ثبت انواع شرکت ها، دو نفر است.

  1. مشخص کردن موضوع فعالیت

 یکی دیگر از نکاتی که برای تاسیس شرکت اهمیت دارد این است که موضوع فعالیت شرکت را مشخص نمایید. موضوع فعالیت شما زمان تاسیس شرکت تعیین می گردد. این مسئله که می خواهید در چه زمینه ای فعالیت کنید به قالب شرکت بستگی دارد. در زمینه های متفاوتی افراد می توانند فعالیت شان را انجام دهند و بهترین قالب را انتخاب نمایند.

  1. شناخت انواع قالب های ثبت شرکت

یکی دیگر از نکاتی که جهت راه اندازی شرکت اهمیت دارد این است که انواع قالب های شرکت را بشناسید و بهترین قالب را انتخاب نمایید. در کشور ایران ۷ قالب برای راه اندازی شرکت وجود دارد. هر یک از قالب ها مدارک و مراحل مشخص شده ای را نیاز خواهند داشت. شما طبق فعالیت خود می توانید یکی از بهترین قالب ها را انتخاب نمایید.

  1. انتخاب بهترین نام برای شرکت

 یکی دیگر از نکاتی که برای تشکیل شرکت اهمیت دارد این است که نام مناسبی را انتخاب کنید. پس از تعیین کردن موضوع و انتخاب شرکت باید به نام مناسب شرکت توجه داشته باشید. انتخاب نام باید طبق قوانین اداره ثبت انجام شود. از کلمات عربی و انگلیسی به هیچ عنوان نباید استفاده شود. اگر می خواهید از اعداد برای نام شرکت استفاده کنید اعداد نباید به ارقام ریاضی باشند. از اسامی خاص نمی توانید استفاده نمایید و اسامی عام را برای ثبت به کار نگیرید. در انتخاب هر یک از سیلاب ها باید شئونات اسلامی رعایت شود. از اسامی دانشمندان و شعرا به هیچ عنوان نباید استفاده کنید.

  1. بررسی میزان سرمایه مورد نیاز

یکی از نکاتی که برای تاسیس شرکت اهمیت دارد این است که سرمایه تان را بررسی کنید. تعیین میزان سرمایه هر یک از شرکا مسئله مهمی است که باید به آن توجه داشته باشیم. سرمایه می ‌تواند به صورت نقدی و غیر نقدی باشد. حداقل میزان سرمایه در شرکت های متفاوت با یکدیگر فرق می کند. شرکت‌ ها باید مبلغی از سرمایه را در ابتدا تامین نمایند که این مبالغ در هر یک از شرکت ها با یکدیگر فرق می کند.

  1. ارائه کدپستی صحیح

ارائه آدرس و کدپستی صحیح به عنوان یکی دیگر از نکات راه اندازی شرکت شناخته می‌ شود. انتخاب نشانی مناسب با کاربری که اداری است یکی از مهمترین عوامل هویت دهنده به شرکت می باشد. اداری بودن کاربری شرکت در روند دریافت نمودن کد بیمه اهمیت دارد. اقامتگاه، نشانی است که مرکز فعالیت های شرکت را نشان می دهد.

  1. آماده سازی مدارک

 یکی دیگر از نکاتی که جهت تاسیس شرکت اهمیت دارد این است که مدارک ثبت را آماده کنید. انجام هر یک از کارهای اداری به یک سری مدارک نیاز دارد. هر یک از شرکت ‌های تجاری شرایط و مدارک خاصی را نیاز دارند. انواع مدارکی که برای تشکیل انواع شرکت ها مورد نیاز است را در این مطلب به طور کامل معرفی کردیم. بر همین اساس شما طبق نوع قالبی که برای شرکت خود انتخاب می کنید می توانید مدارک را به درستی تنظیم نمایید.

  1. انتخاب روش ثبت

یکی دیگر از نکاتی که جهت ثبت اهمیت دارد این است که روش ثبت را انتخاب کنید. شما می توانید از طریق سامانه اداره ثبت برای تاسیس شرکت اقدام کنید. به دلیل پیچیدگی تاسیس شرکت، بهتر است که تاسیس انواع شرکت ها را به افراد متخصص بسپارید. هر یک از افرادی که در موسسه الی ثبت تاسیس انواع شرکت ها را انجام می دهند قوانین ثبت را می شناسند. تمامی نکاتی که معرفی کردیم توسط کارشناسان موسسه الی ثبت رعایت می شوند تا در کمترین بازه زمانی، شرکت به ثبت برسد.

یکی از مهم ترین نکات در این خصوص این است که به هیچ عنوان اسم شرکت شما با اسم برند شما یکسان نباشد، اما مشابه می تواند باشد. اگر از ما می خواهید مشاوره بگیرید بلافاصله بعد از تاسیس شرکت می توانید برای مراحل ثبت برند خود اقدام کنید تا فرد دیگری آن را انتخاب نکند. انتخاب اسم برند می تواند ساده و کوتاه باشد تا در ذهن مشتری بهتر باقی بماند. مسلما با انجام اصول درست برندسازی شما زمانی شناخته می شوید و اگر برای ثبت برند خود اقدامی نکرده باشید، شخص دیگری آن را می گیرد و به سادگی می تواند از اسم و اعتباری که برای خود دست و پا کرده اید سوء استفاده کند.

 

مشاوره ثبت شرکت

 

اگر قصد دارید در سریع ترین زمان ممکن و با کم ترین هزینه این کاربرای شما صورت بگیرد از طریق این سایت با ما ارتباط بگیرید تا به صورت کامل راهنمایی شوید. امکان دارد شما حوصله کارهای اداری و قانونی را نداشته باشید و یا این که حوصله دارید اما وقت چنین کاری را ندارید، پس با خیالی آسوده مدارک و موارد گفته شده را در بالا به ما تحویل دهید تا در سریع ترین زمان ممکن این کار برای شما صورت بپذیرد. هم چنین در خصوص هر گونه مشاوره در این زمینه می توانید به ما اطمینان کنید.

جهت دریافت مشاوره ثبت شرکت بهتر است که با کارشناسان حرفه ای مشورت کنید. کارشناسانی که تخصص و تجربه زیادی در زمینه راه اندازی انواع شرکت ها داشته اند می توانند مشورت های ضروری را به شما ارائه دهند. با دریافت مشورت های ضروری کارشناسان بدون شک در کمترین بازه زمانی شرکت شما به ثبت می‌ رسانند. دقت داشته باشید که برای انتخاب بهترین کارشناسان باید تجربه آنها را بررسی نمایید. امروزه بسیاری از افراد مایل هستند به طور اینترنتی مشاوره تاسیس شرکت را دریافت کنند. موسسه الی ثبت مشاوره حضوری و اینترنتی ثبت انواع شرکت ها را به مشتریان خود ارائه می دهد. شما می توانید نیازهای کسب و کار خود را برای کارشناسان توضیح دهید تا فعالیتی که مدنظرتان است را به ثبت برسانید. دقت داشته باشید که جهت دریافت مشاوره راه اندازی شرکت باید قالب مدارک شرایط و هر یک از نکات دیگر را بررسی نمایید.

 

ثبت شرکت آنلاین

 

ثبت شرکت آنلاین کارهای ثبت را به آسانترین شکل، ممکن کرده است. در حال حاضر متقاضیان می توانند به صورت آنلاین با قوانین مختلف کار آشنا شده و بعد از مشورت با متخصصین این حوزه به سایت اداره ثبت مراجعه کنند و شرکت خود را به طور آنلاین ثبت نمایند. نکته: تاسیس یک شرکت قانونی دارای چندین مرحله است که بعضی از آن ها ده روز و بعضی از آن ها تا یک ماه طول می کشد اما با سپردن کار به فردی که در این باره دانش کافی دارد، این مسیر به یک باره طی می شود و در مدت معین اسناد ثبت به دست متقاضی می رسد.

تاسیس شرکت آنلاین و اینترنتی موجب شده که بسیاری از افراد در کمترین بازه زمانی اقدامات لازم را انجام دهند. امروزه بسیاری از افراد زمان کافی جهت مراجعه به اداره ثبت ندارند. بر همین اساس ترجیح می دهند که به صورت آنلاین و اینترنتی انواع شرکت ها را ثبت کنند. اگر شما تخصص و تجربه ای در زمینه ثبت انواع شرکت ها به صورت آنلاین ندارید بهتر است که پروسه ثبت را به کارشناسان الی ثبت بسپارید.

 کارشناسانی که در موسسه الی ثبت فعالیت می ‌کنند در کمترین بازه زمانی با ارائه مدارک ضروری می توانند شرکت را به ثبت برسانند. دقت داشته باشید که جهت ثبت هر یک از شرکت ها به صورت آنلاین باید مدارک را تنظیم نمایید و به وب سایت مورد نظر ارسال کنید. بعد از اینکه مدارک بارگذاری شدند کارشناسان آنها را بررسی می‌ کنند. در صورت تایید باید مدارک را به طور فیزیکی به اداره پست ارسال کنید.

 

مراحل ثبت شرکت اینترنتی

 

مراحل ثبت شرکت اینترنتی مثل مدل سنتی و قدیمی است. یعنی بعد از اینکه متقاضیان تعداد و نحوه شراکت خود را مشخص کردند، اسمی تعیین می کنند. بعد از آن تصمیم می گیرند که در کدام حوزه ها فعالیت خواهند داشت و این شرکت به چقدر سرمایه لازم دارد. همینطور تعیین می شود که هر کدام از سهامداران چقدر سرمایه وارد شرکت می کند و به چه اندازه ای در شرکت مسئولیت بر عهده دارد. با تعیین مسئولیت ها، پست های متفاوت سهامداران نیز مشخص می شود که بعد از آن باید اسناد خواسته شده را فراهم کنید.

 

ثبت شرکت در تهران

 

ثبت شرکت در تهران به نسبت بقیه شهرها رقابت بیشتری دارد. تهران دارای بیشترین تراکنش های تجاری کشور است و بیشترین تعداد شرکت در این شهر وجود دارد. با این حال برای اینکه شرکت شما در این شهر جنبه قانونی بگیرد باید به اداره ثبت در پایتخت مراجعه کرده و شرکت خود را قانونی تاسیس کنید.

 

برای راهنمایی و مشاوره تخصصی رایگان راهنمای کامل مراحل و هزینه ثبت شرکت در سال ۱۴۰۲، مدارک و شرایط و ثبت تغییرات شرکت با کارشناسان ما تماس بگیرید.

 

ثبت شرکت فوری

 

برای ثبت شرکت فوری باید با کارشناسان حرفه ای مشورت کنید. کارشناسان حرفه ای که در موسسه الی ثبت فعالیت می‌ کنند تمامی قالب های شرکت ها، فعالیت شرکت ‌ها، مدارک مورد نیاز و … را می شناسند. از آنجایی که تخصص و تجربه موسسه الی ثبت زیاد است، می تواند در کمترین بازه زمانی شرکت های متفاوت را به ثبت برساند. ثبت هر یک از شرکت ها در کمترین بازه زمانی از طریق اینترنت و به صورت آنلاین انجام می ‌شود.

 

اگر شما زمان کافی برای رسیدگی به کارهای ثبت انواع شرکت ها ندارید بهتر است از صفر تا صد ثبت هر یک از شرکت ها را به کارشناسان الی ثبت بسپارید.

 

ثبت انواع شرکت ها در کمترین بازه زمانی موجب شده که بسیاری از افراد به خدمات موسسه الی ثبت اعتماد کنند. تعداد پروژه های موسسه الی ثبت جهت راه اندازی شرکت های متفاوت زیاد است. شما با دریافت خدمات ضروری از موسسه الی ثبت می توانید به این موسسه اعتماد کنید و خدمات ثبت انواع شرکت ها را به کارشناسان بسپارید.

 

قابلیت ثبت اینترنتی  بله بدون نیاز حضور شما بصورت فوری
نوع شرکت ✔️ تاسیس شرکت مسئولیت محدود و شرکت سهامی خاص
مدت زمان ثبت شرکت 🕒  ۷ الی ۱۴ روز (قابلیت ثبت سریع)
مدارک لازم 📂  شناسنامه و کارت ملی

 

مدت زمان لازم برای ثبت شرکت چقدر است؟

مدت زمان تاسیس شرکت بسته به نوع در همه موارد برابر نیست حدودا ۷ تا ۱۴ روز طول میکشه ولی ما میتونیم بصورت فوری براتون انجام بدیم.

آیا بصورت آنلاین میتونیم شرکت تاسیس کنیم؟

بله موسسه ما بصورت اینترنتی بدون حضور شما تمامی امورات ثبتی شما رو در کمترین زمان انجام میده.

تاسیس شرکت محدودیت سنی دارد؟

بله حتما باید متقاضی سن قانونی و ۱۸ سال را دارا باشد.

 

4.9/5 - (132 امتیاز)

4 دیدگاه

  1. سلام هزینه ثبت شرکت چقدر است؟

  2. سلام دوست عزیز هزینه شرکت بسته به نوع شرکت متفاوت است

  3. سلام و ادب. وقت بخیر. قصد دارم شرکت ثبت کم ترجیحا دارویی. در حال حاضر بی کارم با سرمایه کم میخوام وارد شرکت توزیع و پخش دارو بشوم. توضیحات شما در سایت گسترده است و فرصت مطالعه همه را نداشتم. بیزحمت در این زمینه راهنمایی بفرمایید و یا در صورت امکان فایل توضیحات را برایم ایمیل بفرمایید. با سپاس

  4. سلام دوست عزیز لطفا جهت ثبت شرکت با کمترین هزینه با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید تا بصورت رایگان از مشاوره بهره مند شوید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان